Három királyok

2008.04.30. 09:33

 Az Indiana Jones négyrészesre, a múmia trilógiává bővül és akkor ott van még nekünk Az elfelejtett királyság (The Forbidden Kingdom).
Nem kis túlzás azt állítani, hogy ezek az elkövetkező hónapok legjobban várt és legígéretesebbnek tűnő filmjei, amelyeknek külön-külön megvannak a maguk pikantériái.
Lássuk csak:

Indiana Jones és a kristálykoponya királysága (Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull) - színes magyarul beszélő amerikai kalandfilm, 2008



Én, személy szerint ezt várom a legjobban. Hacsak belegondolunk, hogy a Transformers sztárja, Shia LaBeouf és az előző három rész főszereplője, Harrison ford együtt szerepel... Várakozásaim netovábbja! A legérdekesebb persze az lesz, hogy sikerült-e az alkotóknak még egy sikeres bőrt lehúzni, az amerikai kedvenc-kalandorról. Küztudott ugyebár, hogy a folytatások nem sok jóval kecsegtetnek de ez az egyik kivétel közé tartozik, hisz' ki ne nézné meg akármikor az előző részeket? Nagyon érdekesnek ígérkezik Harrison Ford személye, aki 66 évesen vállalkozott erre a szerepre, ismét. Mindenképpen előnye a filmnek, hogy egy Indi-bálvány mellé napjaink egyik legígéretesebb tehetségét kérték fel.
Bemutató: május 22.
(saját oldalunkon)

A tiltott királyság (The Forbidden Kingdom)




 Az amerikai mozikban már április 18. óta vetítik a filmet. A hazai mozikban azonban se híre, se hamva a vetítésnek. Azt azonban nem hínném, hogy teljesen érdektelen a film de megesett már olyan, hogy egy nálam már kultfilmmé vált alkotást hagytak ki (The Nines). Pedig igazán érdekssé teszi a muvit a krú. Kit hagyna hidegen a két legnagyobb keleti mozi-harcos küzdelme? Jackie chan és Jet Li összecsapása igencsak nagynak ígérkezik. A rendező, Rob Minkoff eddig csak gyerekfilmek készítsésben jeleskedett, így várhatóan itt sem lesz hiány csodás jelenetekben.
Trailer

Múmia - A Sárkánycsászár sírja (
The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor)
  színes német-kanadai-amerikai kalandfilm, 2008



  A szereplőket olvasva kicsit meglepődtem. Hova tűnt Rachel Weisz? Habár az előző két film sem volt rossz, a magyar vérrel rendelkező színésznőnek sikerült mégjobban feldobnia a plotot. A stáb lehet, hogy Jet Livel próbálja ellensúlyozni Weisz hiányát? Nem rossz ötlet bár Linek sajna nincsenek olyan adottságai, mint az eddigi főhősünknek. És ha nagyon érdekesnek találtuk a Chan-Li párharcot, akkor mit mondjunk az amerikai-keleti (Fraser-Li) csatára? Az biztos, hogy a film továbbra sem lesz poénoktól mentes és remélem sikerül úgy megoldaniuk ismét, hogy ne váljon vígjátékká.
Trailert sajnos még nem találtam hozzá de azt tudni lehet, hogy a mozikban július 31-én kezdik vetíteni!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://openmuvi.blog.hu/api/trackback/id/tr98448201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása