A harmadik blokkban a dobogó filmek találhatók, továbbá +1 film, ami a megjelenés előtt közönségkedvenc lett és már mindenki számol, hogy hányat kell még aludni a bemutatóig.

3. Angyalok és démonok

rendező: Ron Howard

szereplők: Tom Hanks, Ayelet Zurer, Ewan McGregor

 Ron Howard újra adaptál! És megint Dan Brown-tól. A sokakat megosztó Da Vinci kód után, most az Angyalok és démonok kerültek megfilmesítésre. Egyesek szerint ez a köny sokkal jobb, mint a Da Vinci kód és csak reménykedni lehet, hogy sokkal jobb lesz a 'folytatás'. A főszerepet ezúttal is Tom Hanks kapta, viszont Audrey Tatou nem szerepel benne. Ott lesz azonban Ewan McRegor, aki az utióbbi időben igencsak jól sikerült filmekben kapott helyet.

2. Public Enemies

rendező: Michael Mann

szereplők: Johnny Depp, Christian Bale, Channing Tatum, Marion Cotillard, Billy Crudup, Stephen Dorff, Leelee Sobieski, Giovanni Ribisi

 Michael Mann rendezte azt a filmet, amelyben ugyancsak neves szerplőgárda található. Ha nem néznénk, hogy ott van Johnny Depp (napjaink legnagyobb kedvence), Christian Bale (napjaink legfoglalkoztatottab színésze), akkor nézzük csak a mellékszereplőket: Channing Tatum (Step Up 1-2), Billy Crudup (Watchmen!!!), Giovanni Ribisi (Tolvajtempó). Ha nem is lesz izgalmas a történet, ki ne akarná megnézni azt a filmet, ahol az egy négyzetméterre jutó híres színészek száma egy kisebb 'tömeg'!?

1. The Imaginarium of Doctor Parnassus

rendező: Terry Gilliam

szereplők: Heath Ledger, Johnny Depp, Jude Law, Colin Farrell, Christopher Plummer, Tom Waits

 Mindnekit megrázott a hír, hogy Heath Ledger elhunyt, ezzel nem is akarok foglalkozni. Az tény, hogy a The Dark Knight az utolsó befejezett és ez az utolsó filmje. Ha valaki eddig is szerette őt, akkor biztos meg fogja nézni, ha valaki nem akkor meg azért. Johnny Depp, Jude Law, Colin Farrell neve is fémjelzi, hogy nem akármiért került ez a film az első helyre.

A bejegyzés trackback címe:

https://openmuvi.blog.hu/api/trackback/id/tr52777313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

misi300 2009.08.19. 09:09:13

nagyon jo web oldal
süti beállítások módosítása