Wanted

2008.10.29. 17:59

 Igeeen!!! Végre egy film, amit nem fordítottak le idióta módra valami kamu angol-magyar szótárral (Körözött :p). Végre megint a szexis Angelina Joliet láthatjuk a vásznon és nem is akárkiknek az oldalán!

 Elgondolkodtam azon, hogy egy film, amelynek premierje nyáron volt, októberben már réginek számít-e vagy még nem!? Ha réginek, akkor íme egy az igért régi filmek közül, ha pedig új, akkor itt egy újabb.

 Valamikor réges régen még találkozhattak vele az olvasók itt az  openmuvin . Akkor egy trailer került fel és egy kép (kedvcsinálóként).

 Timur Bekmambetov neve ismerős lehet az Éjszakai őrség és a nappali őrség hallatán (amelyet jövőre trilógiává bővít). Azok után nem tudom ki, mire számított egy amerikai akciófilm elkészítésében tőle de naggyon ütős lett!!! Ha nem is lett volna akkora beharangozó, akkor is nagy lett volna. Nem szabad elsiklani azonban azok felett sem, hogy akiknek nem jötttek be az 'őrségek' azoknak lehet, hogy ez sem nagyon fog, ugyanis rengeteg megmagyarázhatatlan és hihetetlen esemény történik itt is de aki ámuldozik a Tarantino-féle filmeken és bejött neki a Shoot 'Em Up is Clive Owennel, annak ez is be fog.

 'A bemutató alapján mindenképpen egy akciódús, überbrutál, lövöldözős-gyilkolós, száguldós-csókolózós filmmel lesz dolgunk!' (volt olvasható a márciusi beharangozómnál) - hát a csajozós részt kivéve (bár azt sem teljesen) meg kell mondjam:  látatlanban is igazam volt. Persze mondhatnánk, hogy mi lehet abban a filmben a jó, aminek lehet tudni a végét a vetítés előtt és amelyiknek a trailerében lelőnek jópár akciót?

 Nekem a látvány miatt teljesen megérte. Minden számítógépes trükk tökéletesen ki volt dolgozva, a lassítások pont elegek voltak a tökéletes látványhoz és egy nagyon kicsike (talán még átlátszó) csavart is beletettek a végébe.

 Ha valaki látta Az utolsó skót királyt, annak nem kell bemutatnom James McAvoyt, aki ott istenként játszotta az orvos szerepét! Itt nem hozott semmi különlegeset, egyszerűen jó volt.

 Manapság Angelina Jolieról csak a gyerekei miatt hallunk, vagy más magánéleti dolgairól. Ez kit érdekel??? Ha még mindig tud szexis lenni a vásznon, akkor miért nem azzal foglalkozik? A külsején kívül viszont itt sem volt semmi lenyűgöző jelenete a filmben...

 Morgan Freeman pedig hát... Őszül, öregszik és egyre több 'nagyfőnök'-szerepet kap, ami valljuk be elég meggyőző de tőle ez nagyon kevés.

 Ha konklúziót kéne vonnom azt mondanám a filmől amit márciusban. A szereposztás jó de gyenge játékkal. A látvány magáért beszél míg a történet elég unalmas lett. Nekem nagyon bejött de szubjektíven 7/10p.

A bejegyzés trackback címe:

https://openmuvi.blog.hu/api/trackback/id/tr19738979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rekarte · http://openmuvi.blog.hu/ 2008.11.01. 15:42:00

A Wanted mindenképpen a nyár egyik legkellemesebb akció mozija, ha valaki túlteszi azon magát, hogy a Newtoni fizika törvényeiből itt nem sok érvényesül, akkor tökéletes élményt nyújt. Ugyanakkor a humoros oldal és az enyhe akció-műfaji paródia sokat hozzátesz a látványhoz, ezekkel együtt lett teljes. Nálam 7 és 8 pont közt van valahol
süti beállítások módosítása