Április 17-én landol a mozikban Az utca királyai című film. Pár hete néztem meg a trailert, amiből nem tudhatunk meg túl sokat de a szereplőgárda annál többet ígér (Keanu Reeves, Forest Whitaker). Ami viszont nagyon érdekes az Hugh Laurie neve! Ha a film nem is (bár ne így legyen) az ő szerepe mindenképpen érdekes lehet, hogy vajon sikerül-e kitörnie a Dr. House-os szerepből vagy nekünk továbbra is az undok de annál viccesebb, szarkasztikus dokink marad.


 
 A trailer, a képek és a tartalom után nem mondhatnám, hogy különösen nagy filmre számíthatunk de én mindenképpen sokat várok a gárdától, hiszen ott van David Ayer rendező akitől már jópár zsarufilmet láthattunk (S.W.A.T., Kiképzés...).
 Mindenképpen meglessük és (ha minden jól megy) pár héten belül már többet is megtudhattok a filmről...

A bejegyzés trackback címe:

https://openmuvi.blog.hu/api/trackback/id/tr84419503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása