6. X-Men Origins: Wolverine

rendező: Gavin Hood

szereplők: Hugh Jackman, Ryan Reynolds, Liev Schreiber, Dominic Monaghan

 Három bőrt húztak le az X-Men-ről, amely számomra a Mátrixhoz hasonló fogadtatásban részesült. 1.: akik nagyon szerették és alig várták a többit, 2.: akiknek nem tetszett és az első után nem érdekelte őket a folytatás. Bevallom nekem is elmaradt a 3. rész (eddig) de én az első táborhoz tartozom. Így kíváncsian várom Farkas történetét, amelynek Hugh Jackman sikerét köszönheti. Ami viszont külön pikantériája lesz számomra a filmnek, az Ryan Reynolds megjelenése. Nem titok, hogy a kedvenceim közé tartozik, így mindenképpen az elsők között szeretném látni új filmjét.

5. Inglouiorus Basterds

rendező: Quentin Tarantino

szereplők: Brad Pitt, Melanie Laurent, Michael Fassbender, Daniel Brühl, Maggie Cheung, Eli Roth, B.J. Novak, Mike Myers, Samuel L. Jackson, Til Schweiger, Diane Krüger

 Hát Quentin Tarantinot nem kell bemutassam senkinek! Ő az aki a Ponyvaregényért Arany Pálmát kapott, ő az akiért milliók rajongnak és ő a hoollywoodi filmgyártás egyik legkülönlegesebb alakja. Továbbá ő az, aki a Grindhouse: Halálbiztos című filmet rendezte, ami sajnos nagyot bukott. Így várva várhatjuk az újabb sikeres alkotást nem is akármilyen színészekkel!

4. Nine

rendező: Rob Marshal

szereplők: Daniel Day-Lewis, Penélope Cruz, Sophia Loren, Nicole Kidman, Judi Dench, Marion Cotillard, Kate Hudson

 Nem ez nem az! Tévedés ne essék ez nem a The Nines, amelyről már régebben olvashattatok. ez egy Musical lesz, amelyet a Chicago rendezője készített. Nem akarom a neveket felsorolni, hiszen mindenki láthatja fent! Csak annyit mondanék: Vérző olaj, Vanília égbolt, Még zöldebb a szomszéd nője, Az órák, James Bond, Piaf, Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt...

A bejegyzés trackback címe:

https://openmuvi.blog.hu/api/trackback/id/tr12775222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása