2009-ben rengeteg olyan alkotás várható, amelyek a mozik elé szegezik a nézőket. Érdekesség, hogy egy olyan irányvonalon mozognak ezek az alkotások, amelyek megpróbálnak minél több hírességet magukba 'gyömöszölni' és ha esetleg törénetben nem is haladják meg az elvárt szintet, a kedvencek esetleg feljavíthatják azt.

9. Bad Lieutenant: Port of Call Noew Orleans

rendező:Werner Herzog

szereplők: Nicolas Cage, Eva Mendes, Val Kilmer

 Eljött az ideje, hogy Nic Cage végre szerepeljen. Csak ne úgy mint eddig!!! A mi Nicolasunk elveszett valahol a Las Vegas, végállomás és A szikla homályában. Azóta csak teng-leng a vásznon, viszont itt egy lehetőség egy 1992-es feldolgozásban (Mocskos zsaru). Párja, Eva Mendes, aki A szellemlovasban már alakította főhősünk szerelmét. Mellette ott lesz még Val Kilmer, aki az én szememben sosem tudott igazán nagyra nőni, holott olyan szuper filmek vannak mögötte, mint a Dr. Moreau szigete vagy az Egy gyilkos agya.

8. Terminator Salvation

rendező: Joseph McGinty Nichol (McG)

szereplők: Christian Bale, Sam Worthington, Bryce Dallas Howard, Helena Bonham Carter, Roland Kickinger

 Ha valaki a Terminatorra gondol, azonnal Arnie jut eszébe. Ő valt az, aki megtestesítette ezt a karaktert és aki miatt rajongtunk érte. Sajnos a kormányzónk felett is eljárt az idő és más elfoglaltságai is akadtak, ami miatt már nem láthatjuk a vásznon (de hátha megjelenik egy cameo erejéig). Viszont itt van Chris Bale, aki egyre több szerepet kap és nem is akármilyeneket! Miután feltámasztotta a Batman-legendát, elvállalta a ugyancsak haldokló Terminatort, hogy ismét régi fényében tündökölhessen. Majd meglátjuk...

7. Sherlock Holmes

rendező: Guy Ritchie

szereplők: Robert Downey Jr., Jude Law, Rachel McAdams, Kelly Reilly, Mark Strong

 Guy Ritchie neve garancia lehet a zúzásra. Azt hiszem őt nem kell bemutatnom senkinek-Blöff-hogy tudhassa mire számítson. Ő a tökéletes megtestesítője az angol humor, az angol krimi és az angol 'durr-durr' filmeknek. Főszereplő Rob Downey Jr., aki mostanság sziporkázik a szerepeiben, Jude Law, akinek ismét kéne egy nagy szerep az Ellenség a kapuknál óta és a szépséges Rachel McAdams, aki korunk egyik legfiglalkoztatottab fiatal színésznője. Ezek a nevek lehetnek garanciák az új stílusú Sherlock Holmes kalandokra.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://openmuvi.blog.hu/api/trackback/id/tr61773387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása